Jubileumsutställning sommaren 2018

kollage malmön 2018

För tionde gången har vi nöjet att bjuda in till sommarens konstutställning på Malmöns konstgård. Under åren har en rad etablerade och kunniga konstnärer gästat vår konstgård och visat spännande aktuell konst i trädgårdsmiljö!
I år har vi nöjet att ha hela 7 kvinnliga konstnärer hos oss.
ANN AHLBOM visar marin inspirerade skulpturer i glas och sten. Ann som sommartid är bosatt på ön har sin ateljé i Älvsjö/Stockholm. Arbetar både med konst och design.
CORINNE ERICSON visar fotografier ur Älgpass-projektet och ett antal mindre verk i brons och glas. Corinne avslutade sin utbildning på Kungliga konsthögskolan 2009 och har nyligen där haft projektår för yrkesverksamma konstnärer.
BRITT-MARIE HANSSON visar nya vävar i gobelängteknik. Hon är med denna konstform, som väl infriar begreppet Slowart, en av landets främsta utövare! Har sin utbildning på HDK och ateljén i Göteborg.
LOVISA IVENHOLT visar nya målningar med abstrakt expressionistiskt uttryck. Efter avslutad utbildning på Kkh har Lovisa både ateljé på Kållandsö och på Drottningholm i Stockholm.
MARGARETA RÖSTIN visar i sommar nya grafiska blad, collage och även en mosaik. Lekfullt-innovativt. Sin ateljé ligger i Trångsund/Stockholm.
AGNETA STENING som under åren utsmyckat Malmöns konstgård med flera permanenta objekt, visar nya skulpturer i metall. Agneta har sin ateljé nära havet, norr om Grebbestad.
KARIN ÖGEN visar verk med för henne helt ny teknik och bild. Maritimt uttryck. Innovativt! Karin som är utbildad på Kkh har sin ateljé i Sparreholm, Sörmland.
En omfattande konstutställning, längst ut i havsbandet!
VARM VÄLKOMNA TILL MALMÖNS KONSTGÅRD I SOMMAR!
Agneta och Göran

UTSTÄLLNINGSBILDER FRÅN UTSTÄLLNINGEN 2018

DSCF9565DSCF9579DSCF9563DSCF9611DSCF9621DSCF9618DSCF9620DSCF9609DSCF9614DSCF9608DSCF9612DSCF9610

DSCF9622