SOMMARENS KONSTUTSTÄLLNING 2017

Sommarens konstutställning på Malmöns konstgård har i år två deltagare. Karl-Ingemar Blomsterberg som tidvis är bosatt på Bohus Malmön kommer att visa delar av sin gedigna fotodokumentation av den för ön, och hela Bohuslän, tidigare så betydelsefulla stenindustrin.
Blomsterberg som själv under flera år varit aktiv i stenhanteringen har en gedigen kunskap om öns historia och håller under sommartid bland annat guidade vandringar på ön. Detta ger ett unikt tillfälle att i sommar få en bild av öns stenindustri. Blomsterberg har under hela sin yrkeskarriär även varit engagerad i olika konstformer som foto, måleri och skulptur.

Foto Foto Karl-Ingemar Blomsterberg

Foto Foto Karl-Ingemar Blomsterberg

Samtidigt kommer vi i sommar att kunna se objekt/skulpturer av den välrenommerade konstnären Kent Karlsson som numera är bosatt på Tjörn. Karlsson som under åren har utfört ett otal utsmyckningsuppdrag kommer under sommarens utställning att dels visa unika skisser/förslag till sina utsmyckningar och dessutom ett antal nyproducerade skulpturer i akrylglas. För en mer information om Kent Karlssons omfattande konstnärskap, gå gärna in på hemsidan kentkarlsson.net

Kent Karlsson Objekt Kvinna katt 2017

Kent Karlsson Hemligheten I 2017

DSCF8924

Under ytan Kent Karlsson Akrylglas

DSCF8919

Del av ÄNGLASPEL  Kent Karlsson Metall

DSCF8909

Foto Karl-Ingemar Blomsterberg

DSCF8868

Kent Karlsson

DSCF8916

Entré till galleri

DSCF8902